Pretraži

Nakon snimka koji je obišao svet, rijaliti zvezda raskrinkala Džej Lo: „Sve je iscenirano, ona očajnički želi pažnju!“

Showbiz
1
Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre nekoliko dana svet je obišao snimak Dženifer Lopez kako viče na paparace koji je prate u stopu tokom njenog odmora.

Sada je nekadašnja zvezda rijalitija „The Hills“ Vitni Port, sa suprugom Timom Rozenmanom, rešila da raskrinka slavnu glumicu i pevačicu.

Vitni je bila u Hemptonsu kada i Dženifer Lopez, i prepričala je situaciju kada je „izgledala slatko“ samo da bi je paparaci slikali.

 

@dailymailshowbiz While out in the Hamptons, Jennifer Lopez was spotted confronting paparazzi telling them to ‘go away.’ Lopez, 55, has been spending a lot of time in the celebrity hotspot as divorce rumors continue to swirl around her and husband, Ben Affleck. 🎥 roxandthecity #celebritynews #celebrity #jenniferlopez #jlo #hamptons #newyork #paparazzi ♬ original sound – Daily Mail Celeb

Susret sa paparacima je, prema njenoj tvrdnji, isplaniran, a Lopezova čak nije ni uradila ono što je trebalo.

„Videli smo Dženifer kako ide da kupi sladoled, a pritom nije ni ušla u poslastičarnicu. Vozila je bicikl, paparaci su napravili par slika, a onda je otišla. Sve je bilo iscenirano“, rekla je Vitni, na šta je njen suprug komentarisao da je „čudna“ i „željna pažnje“:

„Ona je svuda i stalno izgleda savršeno, a sve to radi da bi se pisalo i pričalo o njoj“, rekla je Vitni, nakon čega je sa suprugom prokomentarisala: „Ja da imam para kao Dženifer, odavno bih završila sa svim tim“.

„Već je najpoznatija na svetu, zašto bi to radila? Deluje nepotrebno, zašto mora da nastavlja? Traži pažnju?“, pitao se Rozenman, prenosi Mondo.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz