Pretraži

REPEROVI RODITELJI BESNI: Dramatično odreagovali nakon što je Tara Simov otišla u stan od Sha

Showbiz
0
Photo: Promo

Jedna emisija snimila je Simovu kako ulazi u pomenuti stan, a njegovi roditelji nisu lepo primmili vest da se Tara drznula da odvažila ode do tog stana. 

Reperovim roditeljima nije nimalo svejedno zbog njenog postupka, pa su odmah reagovali i doneli odluku da promene bravu. – Njegovi roditelji bili su šokirali kad su videli da je otišla do stana u kom je Nenad do prošle godine živeo sa suprugom Ivanom. Nisu mogli da veruju da se drznula da tako nešto uradi, iako je najavila da će otići u stan. Mislili su da od toga na kraju neće biti ništa, ali su se prevarili – rekao je izvor koji je blisak reperovim roditeljima za domaće medije.

  • Majka i otac su prelomili, pa su drugom sinu, Nenadovom bratu, rekli da hitno promeni bravu, jer ima ključeve. Žele da osiguraju da ona ne može da uđe u stan sve dok Sha ne izađe iz rijalitija – pišu mediji. 

– Oni su ljuti na Nenada. Koliko god on bio njihov sin, te bi mu oprostili mnoge stvari, Ivana im je bila miljenica. Obožavali su je. Ne mogu tako lako da pređu preko onoga što je uradio – dodao je izvor.

Podsećamo, Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije te je molio svog brata Peđu da se pobrine za svoju ljubavnicu u spoljnom svetu. Međutim, kako je Tara rekla, pokušala je da stupi u kontakt sa reperovom porodicom, ali niko joj se niko nije javljao i odgovarao na poruke. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz