Pretraži

Reper Seksi otkrio da li je Anastasija ljubomorna u vezi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Na samom početku, on je otkrio da mu slava i popularnost i te kako prijaju, posebno jer je svojim radom i pesmama uspeo da  finansijski osigura porodicu.



  • To mi jako znači. Moja mama više ne mora radi. Najviše mi znači što je ona dala otkaz! To mi je onako najdraže i bio mi je jedan od glavnih ciljeva. Prvi korak ka ostvarenju nekog uspeha je to što mama više ne mora da radi i što mogu da pomažem svoju porodicu – rekao je on.

Veliku pažnju javnosti privukla je i njegova veza sa Anastasijom Ićurup, za koju je nedavno rekao da mu je prva zvanična devojka, a s obzirom na to da je Seksi vrlo poželjan međšu devojkama, otkrio je i da li sada ima više "udvaračica":

– Ni više ni manje. Njima to ništa ne znači što ja imam devojku. Ali meni bude lakše, jer sad mogu da budem drzak ako neka pređe granicu. Dok nisam imao devojku nije bilo okej da budem bezobrazan – istakao je on za Telegraf.rs i dodao da Anastasija nije ljubomorna:

  • Nije ljubomorna, jer i ona ima udvarače, a i radimo isti posao, razumemo se. Nemamo nikakav problem oko toga, niti smo se sporečkali – zaključio je Relja.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz