Pretraži

Relja otkrio kada izlazi pesma „Oguccio sam je“ i poslao poruku izvođačima

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Relja je snimio svoju prvu pesmu sa producentima, što je nazvao eksperimentom u intervjuu za IDJTV, a sada je istakao da je uživao radeći sa svojim timom.

  • Stvarno mi je muka od over-hajpovanja svega svuda. Ceo život sam sa svojim ortacima u studiju gde stvaramo i to je nešto u čemu uživam maksimalno tako da ako nešto zaslužuje hajp to je onda taj osećaj. Godine, trendovi, hitovi…a ja i dalje u studiju sa ortacima, i dalje je*eno uživam. Ovo je za mene, nas i sve ostale koji kapiraju o čemu pričam. PS. Skinite i ovaj trend. Uradite pesmu sa najboljim ortacima! – naveo je Popović na Instagramu.


Pevač je ranije pohvalio svoje producente, koji prema njegovim rečima, repuju bolje od repera sa scene i otkrio kakve reakcije publike očekuje.

– Predugo ja ovo radim da bih se nekako dodvoravao publici na bilo koji način. Mislim da će da prođe dobro, u kojoj meri dobro, nije nešto što me previše interesuje. Ono što me zanima je da mene pesma radi. Mislim da je pesma baš dobra, baš je tvrda. Nekako mi je zabavno u moru dueta kada ljudi rade sa drugim izvođačima. Ja sam radio sa svojim producentima. Radim sa prijateljima, to mi je nekako najvažnije. Pesma je dobra. Radim spot sa Ljubom sa kojim sam radio prvi spot 2010, kada je to bilo amaterski. Ima dosta simbolike u svemu tome – kazao je on za IDJTV.

Photo: Instagram/reljarelja

Photo: Instagram/reljarelja

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz