Pretraži

Relja i Nikolija demantovali navode da su za javnost otkrili ime drugog deteta! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolijaofficial

Poznati par se, nakon što se na brojnim portalima pojavila vest i intervju da u kojem je Nikolija navodno govorila o svojoj porodici i drugoj ćerki, oglasio na svojim Instagram profilima.

Na story-ju je Nikolija najpre napisala da vest nije tačna i da nije davala intervju za medije po tom pitanju.

Photo: Instagram/nikolijaofficial

Photo: Instagram/nikolijaofficial

 

  • Povodom navodnog intervjua koji sam dala novinama vezano za ime našeg detata, želim da kažem da nisam nikakvu izjavu na tu temu dala i da je tekst neistinit. Na tu temu se ni Relja ni ja nismo oglašavali, jer smatramo da je nevažno za javnost – napisala je ona.

Takođe, isto je uradio i Relja.


 

  • Povodom navodnog intervjua vezano za ime našeg deteta, niko od nas dvoje nije dao izjavu na tu temu. Tekst je potpuno neistinit. Nismo se oglašavali ni Nikolija ni ja, jer smatramo da je nevažno za javnost. A dragi novinari, hajde probajte malo elementarne pristojnosti i etike, ne može da škodi – oštro je poručio Relja.

Screenshot: Instagram/reljarelja

Screenshot: Instagram/reljarelja

 

Podsećamo, ranije tokom dana osvanula je vest da su Nikolija i njen izabranik, izvođač Relja Popović nakon sedam meseci od rođenja njihove druge ćerke, konačno javno progovorili na tu temu.

Inače, slavni par ni ranije nije voleo da iznosi svoju privatnost za javnost, a Relja je jednom prilikom rekao da se trudi da odvoji poslovni život od privatnog.

– Samo nismo govorili o tome. Mogao je neko da slika Nikoliju kao prošli put negde, ali nije. Trebao joj je mir. Jedno je šou-biznis, a drugo je porodica. Porodicu treba čuvati i trudimo se, radimo to što bolje. Da sačuvamo i nas same, pa onda i tu decu. Ne znam kako je uspelo da se toliko dugo ne zna. Sigurno joj je to u nekom smislu olakšalo jer ljudi bi zvali, pitali – istakao je on tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz