Pretraži

,,REKLI SU MI DA NIKAD NEĆU DOGURATI DALEKO“: Darko Lazić poslao jaku poruku, a evo šta su mu fanovi poručili (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nakon što je stekao veliku slavu pobedom u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Darko je počeo da živi veoma turbulentno. Pripadnici sedme sile su pisali kako je on voleo da popije malo više, ali i da je konzumirao narkotike. 

Ono što je Darka iz korena promenilo je saobraćajka, koju je u oktobru 2018. godine jedva preživeo. S obzirom na to kroz šta je sve prošao i izborio se za život, on je na Instagramu otkrio fanovima kako sebe vidi posle svega.



Pevač je objavio fotografiju u automobilu, gde pozira sa naočarima za sunce, i uz nju ostavio opis koji je izazvao lavinu komentara.

  • Rekli su mi da nikada neću dogurati daleko. Bili su u pravu, otišao sam mnogo dalje – napisao je na slici.

Neki nisu bili saglasni sa njim, ali je bilo i onih koji su ga podržali.

  • Pa ne znači dogurati, imati dobra kola, a istina, dogurao si daleko…zamalo na onu stranu bez povratka. Šta vi znate kako se on oseća i koju bol ima u duši, šta god da Darko uradi vama ne valja, ako ima višak kilograma nazivate ga pogrdnim imenima, ako smrša opet ne valja, promeni boju kose opet kritike, ostavite dečka da živi svoj život, vozi šta hoće i izgleda kako hoće, nije jedini koji se hvali dobrim autima i bogatstvom na društvenim mrežama – piše u komentarima.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz