Pretraži

„REKLA SAM MU DA MI SE DOPADA“: Nataša Bekvalac o promenama na ljubavnom planu, pa otkrila kako se slaže sa ćerkama

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Iako su joj pesme često o ljubavi, koja je kako je sama često isticala, njen glavni pokretač u životu, pevačica je sada otkrila da je u poslednje vreme zaboravila kako je to kada se muškarci udvaraju.



  • Zaboravila sam čime me muškarci osvajaju. Morala bih da sednem i razmislim. Imala sam vremena za to, ali i dalje nisam saznala. Postoji simpatija, ali sam mu u međuvremenu rekla da mi se dopada. Napredujem polako. Njegova reakcija je bila pozitivna, baš se obradovao – priznala je Nataša.

    Poznato je da pevačica ima dve ćerke iz dva braka, između kojih je razlika 11 godina, te je Nataša sada otkrila kako njih tri funkcionišu, kao i koliko se razlikuju.

  • Sve bolje, Hana ima 16 godina, deca nam idu u istu školu i druže se. Keti ima 5 godina i to je rolerkoster svaki dan. Hanin pubertet ne jenjava, a Keti traži pažnju. Mislim da smo ono najgore prošle i pomirile jer smo baš bile u fazi da me nervira od kad ustanem, pa dok ne legnem. Bile smo kao rogovi u vreći, ali sad se vraćamo na staro. Kod mene može dosta toga, samo u granicama normale – rekla je ona u "Ami G show-u".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz