Pretraži

„REKLA SAM DA NIKADA NEĆU BITI SA POZNATOM LIČNOŠĆU“: Jovana Jocić o bivšim partnerima i ljubavi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Influenserka i pevač popularnog "Magla benda" dugo su bili u braku, a javnost je prethodnog meseca šokirala vest da se poznati par razvodi.



Jovana je sada pred našim kamerama otkrila u kakvom su oni odnosu ostali:

Vlada se, pored moje mame i sestre, nalazi na listi ljudi sa kojima se najčešće čujem ili dopisujem na whatcapp-u. Zašto je to tako? Pa ostali smo u fenomenalnim odnosima – rekla je ona.

Jocićeva se potom osvrnula i na svoju prvu vezu sa poznatom ličnošću, nakon čega je rekla da više nikada ne želi da ponovi to iskustvo.

Photo: Instagram/vladansavic

Photo: Instagram/vladansavic

 

Sećam se kada sam izašla iz svoje prethodne veze sa javnom ličnošću, ja sam svoju mamu nazvala i rekla joj "Nikad, ali nikad nemoj da mi dozvoliš da to ponovo uradim", međutim, godinu dana kasnije sam je ponovo zvala da joj kažem da sam trduna i da čekam dete sa pevačem. Tako da i moj savet svima bio – "nikad ne recite nikad", jer sve što sam rekla da neću nikada više ubrzo sam ponovila, pa makar to bile i neke banalne stvari – objasnila je influenserka.

A, da li se o Jovani nekada u medijima pisalo na način na koji nije želela, u kojim se sve riskantnim situacijama nalazila, ko je njen celebrity crush i šta msisli o cancel kulturi saznajte u novoj epizodi naše epizode "HOTID":

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz