Pretraži

„REKAO JE DA ĆE PUSTITI PSA DA NAS IZUJEDA“: Sandra Afrika u žestokoj svađi, sve se odigralo nasred ulice

Showbiz
0
sandra afrika
Foto: Instagram printscreen/sandraafrika

Jedna od njih se nalazi u elitnom delu naše prestonice, gde pevačica i živi. Ipak, da u ovom delu grada nije baš tako mirno, uverila se Sandra nedavno kada je doživela veliku neprijatnost od strane jednog od njenih komšija.Naime, pevačica je kupovala sladoled, a svog psa pomeranca po imenu Afri je ostavila ispred radnje. Dok je Sandra obavljala kupovinu, njen pas je prišao jednom od njenih komšija koji je u tom trenutku šetao svog staforda.

Kupovala sam sladoled, a moj Afri je prišao komšiji iz kraja, deo u kom ja živim izgleda kao malo dvorište i svi svoje ljubimce puštaju, niko ih ne vezuje – započela je priču Sandra.

Kako sam izlazila iz radnje taj čovek je počeo na mene da se dere i da histerište, govorio je da vežem svoje kuče – kaže za "Kurir" pevačica, pa dodaje kako ga je pitala da li je stvarno ozbiljan kada kaže da bi trebalo da vezuje psa od tri kilograma jer je on svog staforda vodio bez korpe, a onda je nastavila:

Sledeći put neće prići Afri, već će prići dete, jer nam je puno dvorište dece, a pas će ga ugristi i šta će onda reći roditeljima tog deteta, da neće pitati zašto nisu vezali svoje dete.

Potom je usledio nastavak svađe koji je zaprepastio sve okupljene prilikom čega je komšija zapretio Sandri.

Kuče koje je opasno mora da ima korpu, ne znam koji deo tu nije jasan, a on je meni odgovorio da će ga sledeći put pustiti sa povoca da nas izujeda, ja sam ga oterala u tri lepe i rekla sam mu da je budaletina nenormalna i debil, to su svi čuli koji su bili tu. Pritom on nije imao sada problem samo sa mnom, on često ima problem, ja ovim putem apelujem i molim da vlasnici opasnih pasa stavljaju svojim ljubimcima korpu na njuške.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz