Pretraži

REĐA SKANDAL ZA SKANDALOM: Gde je i šta danas radi PSY (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/officialpsy

Prošlo je sedam godina otkako se na YouTube-u pojavila čuvena pesma "Gangnam Style", koja je ubrzo postala ultimativni hit leta 2012. godine i prvi video ikada koji je na toj platformi pregledan milijardu puta.

——————– Sponsored ——————–


Sedam godina kasnije "Gangnam Style" ima 3,3 milijarde pregleda, a komentari ispod spota se još uvek nižu i mnogi nisu zaboravili euforiju koja je vladala oko južnokorejskog pevača PSY-a.

Nakon što mu je ova pesma promenila život, PSY se sada češće nalazi u crnoj hronici nego na top listama, a njegova velika muzička karijera praktično više ni ne postoji.



Ipak, PSY je u svetske medije ponovno je dospeo nakon što ga je privela policija. On je svedočio u slučaju Jang Hjun-suka, vlasnika njegove izdavačke kuće koji je bankrotirao zbog skandala s prostitucijom. Jang Hjun je optužen za organizovanje prostitucije, utaju poreza i korupciju, a skandal je počeo nakon što je policija privela pevača Sueugrija zbog organizovanja prostitucije pa je klupko počelo da se odmotava.

PSY se nedavno ponovo našao u medijima kada je otvoreno priznao da je najtraženiji malezijski begunac Jho Lou njegov bliski prijatelj.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz