Pretraži

„REČI SU BILE SUVIŠNE“: Majka Luke Black-a o susretu sa njim nakon prolaska u finale

Showbiz
0
luke black
Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

Luka je više puta isticao koliko je vezan za porodicu, uprkos tome što on duži niz godina živi u Velikoj Britaniji, a oni u Čačku, odakle je i pevač rodom.Lukini majka, otac i prijatelji su došli u Liverpulu kako bi mu pružili podršku u polufinalu, a sada je Marija, njegovova majka podelila utiske i otkrila kako su svi plakali tokom i nakon nastupka.

Pratili smo takmičenje iz arene i navijali. Arena je fenomenalna za ovakvu vrstu događaja. Ovo je manifestacija koja odražava jedno jedinstvo u radosti, u pesmi, u svemu. Nismo osetili nikakvu razliku, dobro smo prihvaćeni, bodrili su nas i Finci i Šveđani, bilo je fenomenalno. Bilo je suza, naravno, suze su sve vreme prisutne. Čekali smo proglašenje, bilo je jako napeto. Verovali smo, ali je do samog kraja bilo neizvesno. Imali smo strah. Euforija posle toga je bila neverovatna. Strepila sam, ali nisam sumnjala. Sled događaja u njegovom stvaralaštvu je ukazivao na to da će u nekom trenutku doći vreme za njega, da će ga ljudi prepoznati. A tek bi trebalo da ono što je on stvarao ugleda svetlost dana i bude viđeno na muzičkoj sceni – rekla je Marija za Telegraf.

Screenshot: RTS

Screenshot: RTS

Marija je otkrila i koliko je Luka emotivan, kao i koliko mu je teško palo što mora da nastupa usred tragične situacije u našoj zemlji.

Mi smo svi jako emotivni. Vidite i po njemu. Zagrljaj je ono što je bilo prvo. Reči su bile suvišne. Svakako smo sve vreme u kontaktu, viđamo se ovde kad god možemo. Situacija je zaista teška. On je trenutnu situaciju u Srbiji jako teško podneo, kao i svi mi. Ponosna sam na njega što je ispratio na pravi način.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz