Pretraži

REAKCIJA FANOVA JE HIT: Holivudski glumac zbog viška kilograma ne liči na sebe (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/willsmith

Poznato je da život glumca nije ni malo lak, mnogo odricanja, mukotrpnog rada i ulaganja u sebe potrebno je kako bi se dugi niz godina zadržali na najvišem nivou. Vil Smit, jedan je od onih koji već više od dve decenije uspešno uživa titulu jednog od omiljenih holivudskih glumaca, međutim, poslednje fotografije iznenadile su svetsku javnost.Naime, čuveni glumac priznao je da je tokom 'lockdowna' uzrokovanog pandemijom korona virusa potpuno zanemario svoje telo, te je zbog viška kilograma neprepoznatljiv: – Biću iskren s vama, nikada nisam bio u goroj formi – poručio je Smit ispod fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Nakon toga, Smit je objavio je još jednu fotografiju koja još bolje dočarava koliko se glumac ugojio, ali je i obećao da će se vrlo brzo vratiti u svoju prepoznatljivu formu, koja je do skoro mnogim muškarcima bila u mislima kada bi počinjali sa treninzima.

  • Volim ovo telo, ali želim da se osećam bolje, nema više ponoćnih mafina. Uskoro ću biti u najboljoj formi života – napisao je ispod druge fotke glumac.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Pomenute fotografije naišle su na oprečne komentare njegovih obožavalaca. Dok se pojedini dive glumcu na hrabrosti da sa svima podeli u kakvoj situaciji se našao, što nije ni malo lako za čoveka njegovog statusa, drugi pak tvrde da glumac njegovog renomea sebi nije smeo da dozvoli ovako nešto. 

Međutim, izgleda da je više onih koji se dive njegovoj hrabrosti, s obzirom na to da je u narednom postu postavio neke od videa koji su mu stigli kao podrška, gde su mu se snimili fanovi kako oni vežbaju, te mu dali ideju koje vežbe da praktikuje tokom treniranja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz