Pretraži

Reakcija Đine Džinović iznenadila sve: Nova fotka Vojaževe devojke zapalila mreže, a jedan detalj nikome nije promakao! (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Prtintscreen/Instagram:voyage.mp3

Vojaževa devojka Tamara Kujačić na Instagramu objavila je fotografije sa odmora, a zbog njene izvajane figure komentari se samo ređaju.

Ona i Vojaž su neretko u centru pažnje zbog njihove magične ljubavne priče, koja je svakog dana očigledno sve veća. Ovaj mladi par neretko deli svoje zajedničke trenutke na društvenim mrežama, a kada to urade ceo internet bude iznova iznenađen zbog njihovog skladnog odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Da mladi par provodi sve svoje slobodno vreme zajedno pokazuju fotografije, a poslednji pokazatelj je bio i to da kada je Vojaž snimao klip sa Bakom Prasetom za jutjub, Tamara se mogla videti u pozadini.

Od početka njihove veze mnogi su komentariseli njen savršeni izgled koji ova mlada devojka neretko pokazuje pratiocima na Instagramu što je i sada bio slučaj.

Naime, Tamara je fotografijama sa odmora pokazala kako uživa u vrelim letnjim danima, a mnogima je zapala za oko njena savršena figura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Na sebi je imala čipkani kombinezon bele boje, a uz to se mogla primetiti i njena dugačka negovana kosa,u narednim fotografijama je zabeležila i kako izgleda bazen u njenom apartmanu, dok je na poslednjem slajdu bila footgrafija mačke.

Među fotografijama se nije našao Vojaž što ne znači da ovaj mladi par nije bio zajedno na ovom odmoru.

Ova njena fotografija broji nešto više od 18 hiljada lajkova, a među lajkovima se pored njenog dečka Mihajla našao i lajk Đine Džinović, za koju se inače spekulisalo kako je bila sa Vojažem, ali su oboje to demantovali.

“Bomba si“, “Kako dobro izgledaš“, “Vojaž imaš pravog modela“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod njenih novih footgrafija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz