Pretraži

RAZVODE SE? Javnost šokirana informacijama o kraljevskom paru posle intervjua sa Oprom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/BBC News

Ona je javno posavetovala Megan i Harija da posete bračnog savetnika.

  • Vidim će se ovo završiti razvodom ako ne dogovore savetovanje i ako ne budu radili na tome da budu iskreni i da svima koje su oštetili tokom ove dve godine svoje igre upute iskreno izvinjenje – rekla je Samanta za inostrane medije.


Samanta nije u dobrim odnosima sa Megan i princem Harijem, oni ne komuniciraju, ali ona javno govori o njima. Iako nikada nije upoznala nikog iz kraljevske porodice, TMZ navodi da je Samanta samozvani stručnjak za Dvor i odnose među njenim članovima.

Ona rednovo daje izvaje medijima, a o kraljevskoj porodici piše i na društvenim mrežama. Konstantno objavljuje nove tvrdnje, teze, optužbe i uvrede, a u poslednjoj objavi tvrdi da je Hari shvatio da njegov brak sa Megan nikuda ne vodi.

Inače, Samanta je nakon intervjua Megan i Harija sa Oprom, priznala da ne oseća empatiju prema polusestri koja je rekla da je tokom prve trudnoće razmišljala o samoubistvu, ona je takođe optužila vojvotkinju da je “svoju depresiju iskoristila kao izgovor da tretira ljude kao da su krpa za sudove”.

Megan je u pomenutom intervjuu rekla da Samantu nije videla skoro 20 godina, a Samanta tvrdi da Megan boluje od narcosoidnog poremećaja ličnosti.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz