Pretraži

Sledi „prljava“ borba za milione! Džej Lo tvrdi da ju je Ben Aflek iskoristio, želi da joj vrati sav novac potrošen tokom braka

Showbiz
0
Credit: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Odnos Dženifer Lopez i Bena Afleka već mesecima intirigira javnost, a po svemu sudeći na njihov brak je sada i zvanično stavljena tačka.

Kao što je poznato, Džej Lo je podnela zahtev za razvod kako bi okončala brak sa Aflekom u Vrhovnom sudu okruga Los Anđeles u utorak, izveštava TMZ. Ona se u sudu pojavila sama, bez prisustva advokata i papire je predala lično što je mnoge iznenadilo, dok su pojedini to protumačili kao njen poslednji čin kada je o ovom braku reč.

Ono što su izvori za pomenuti portal otkrili jeste da holivudski par pre venčanja nije potpisao predbračni ugovor, što Lopezova nije navela u dokumentima.

Ona je u sudskim dokumentima kao datum razdvajanja navela 26. april 2024. godine, a papirologiju je podnela na dvogodišnjicu njihovog venčanja koje se odigralo na glumčevom imanju u Džordžiji 20. avgusta 2022. godine.

Izostanak predbračnog ugovora znači da bi zarada koju su zvezde ostvarile tokom dve godine zajedničkog života bila klasifikovana kao „zajednička imovina“, izveštava TMZ.

dženifer lopez ben aflek
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I Džej Lo kao i Aflek su radila neprekidno tokom dve godine koliko su bili u braku. Glumica je radila na projektima kao što su filmovi „Shotgun Wedding“ iz 2022., „The Mother“ iz 2023., „This Is Me… Now“ iz 2024. i „Atlas“ iz 2024. godine.

Benovi projekti u tom periodu uključuju filmove „Air“ i „Hypnotic“ iz 2023. godine, dok je završio i snimanje filma „The Accountant 2.“

U sudskim dokumentima, Džej Lo je navela da se odriče izdržavanja supružnika i zatražila od suda da ni Aflek ne dobije izdržavanje, prema navodima izveštaja.

Oni su navodno „pokušavali da se dogovore oko sporazumnog razvoda mesecima,“ izveštava TMZ, dodajući da su izvori rekli da su pregovori postajali „sve više neprijateljski“, te da su njih dvoje prestali direktno da razgovaraju jedno sa drugim.

Prošlog meseca, The Blast je izvestio da se Dženifer „pripremala za haotičan razvod“ i da je cilja na sticanje polovine od 150 miliona dolara koliko Aflek poseduje.

Ona je tokom dvogodišnjeg braka plaćala mnoge troškove, rekli su insajderi za Radar Online u julu, napominjući da se glumac „žalio na trošenje novca.“

Izvori su za Radar Online rekli da je Lopezova osećala da je Aflek „iskorišćavao“ njeno bogatstvo, te je zato „zahtevala potpuni pregled onoga što je ona potrošila u poređenju s onim što je on potrošio i želi sav novac nazad koji je uložila.“

„Ona nije ta koja je odustala od braka i oseća se ozbiljno povređeno i spremna je za osvetu.“

Insajder je napomenuo da je njen zahtev za pregledom troškova direktan odgovor na Benovo ponašanje na kraju veze.

„Da je ostao u braku kao dobar dečko, ne bi joj smetalo,“ rekao je izvor. „Ali on ju je napustio, a na kraju, Dženifer uvek dobije osvetu i sada je spremna da igra na sve ili ništa.“

Izvor je dodao da je „jedna od malo poznatih tajni to da je Dženifer platila veći deo njihovih bračnih troškova i sada oseća da joj on duguje“ – te da prikuplja troškove koje je platila tokom veze.

Izvor je rekao: „Ben joj je izvukao toliko novca, barem tako ona kaže… dodaje sve te račune za privatne avione koje je stavljao na njenu karticu, hotele, obroke, odeću, kafu, benzin.“

„Visoki troškovi života plaćeni su njenim novcem. Takođe je platila najveći deo za tu vilu od 60 miliona dolara koju su kupili.“

Prema članku sa sajta Koi Moi ranije ove godine, sada otuđeni par je imao ukupno bogatstvo procenjeno na 640 miliona dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz