Pretraži

RAZVOD KOJI POTRESA HOLIVUD: Sofi Tarner tuži Džoa Džonasa, glavno pitanje je gde će deca živeti

Showbiz
0
Photo: Instagram/sophiet

Vest da se poznati par razvodi nakon četiri godine braka uzdrmala je javnost 5. septembra. Džonas je podneo zahtev uz objašnjenje da je njihova veza "nepopravljivo narušena". Potom su se pojavile brojne spekulacije da je Džo ovaj potez povukao jer neslaganja traju već neko vreme.



Po Holivudu su se proširili tračevi da pevač zamera glumici njen način života i to što nije dovoljno posvećena majka, te noći provodi na žurkama, opijajući se.

Džo je potom ove glasine delimično demantovao, navodeći da je sve što ne dođe direktno od njega laž. 

Sofi je sada podnela tužbu zahtevajući da se njihove dve ćerkice vrate u Englesku. U dokumentima je navedeno da su deca zadržana u Njujorku protiv pravno.

Glumica je navela da su ona i Džonas sklopili dogovor još u decembru 2022. godine da će Engleska biti njihov dom, kao i da su tada tamo počeli da traže odgovarajuće škole za stariju ćerku.

Nakon toga oni su sebi i kupili kuću u jednom engleskom selu, zvanično se preselivši u aprilu. Deca su potom krenula na turneju sa braćom Džonas po Americi jer je raspored glumice bio pretrpan zbog snimanja. Ovo je bio "privremeni dogovor" kako se navodi u tužbi.

Džo je odgovorio na ovu tužbu magazinu "Us" navodeći da reči uvek moraju pažljivo da se biraju.

Ovo je nesrećni pravni nesporazum o braku koji se nažalost završava. Kada se upotrebljavaju reči kao što je "otmica", to je obmanjujuće i ozbiljna zloupotreba pravnog sistema. Deca nisu oteta. Oni su bili sa Džoom prethodna tri meseca prema dogovoru obe strane, a deca su trenutno sa njihovom majkom. Sofi je uložila žalbu samo kako bi premestila razvod u Englesku i prebacila decu iz Amerike za stalno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz