Pretraži

Razumem dobro izvođače, jer sam kroz sve to sam prošao: Đorđe Trbović otkrio kako je nastao IDJ (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MONDO PORTAL

Gost najnovijeg podcasta grupe THCF ove nedelje je bio Đorđe Trbović, jedan od osnivača IDJVideos produkcije i CEO IDJWorld-a koji je govorio o svojim rep počecima, planovima za budućnost i izgradnji najvećeg muzičkog kanala u regionu.

——————– Sponsored ——————–


– Čovek koji je svojim trudom, radom i vrednošću stvorio ime koje je danas prepoznatljivo, ne samo širom Balkana, nego i u celom svetu – rekao je Stefan iz THCF-a u samoj najavi za Mondo.

U toku podcasta, Đole je otkrio da se ove godine obeležava 10 godina od postojanja IDJVideos-a, a sve je počelo u njegovoj sobi u Zemunu. On je objasnio da ga i danas pokreću iste ideje, ali da razmišlja o mnogo većim stvarima.

– Danas razmišljamo o drugačijim stvarima, gledam mnogo više u budućnost nego u ono što se danas radi na tržištu. To što se trenutno dešava je samo posledica onoga što se razvijalo u prošlosti, a sada se dešava.

Međutim, ono što ne zna toliko ljudi jeste da je Đole imao i rep karijeru pre nego što je osnovao svoju produkciju i firmu, a sada je otkrio sve o tome.

– Na rep me je navukla prva kaseta koju sam dobio, a na kojoj su se nalazile Gruove pesme, tada takve stvari nisu bile na TV-u. Ja sam dobio kasetu i počeo sam tako da slušam rep i od tada sam najviše voleo da slušam domaći hip-hop. Pod tim podrazumevam regionalni hip-hop. Pošto sam slušao domaći hip-hop tako sam ga i zavoleo, a onda sam počeo i da pišem u osnovnoj školi. U to vreme mi je to izgledalo kao naučna fantastika, da ti možeš da postaneš reper. Ali, tada se pojavio MySpace i ja sam snimio neke svoje prve pesme, a kasnije i album.  

Celo gostovanje i intervju možete da pogledate na videu ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz