Pretraži

„RAZOČARAO SAM SE U LJUBAV“: Sha otkrio da li ima devojku, pa ispričao u kakvom je odnosu sa Tarom Simov (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Sha je nedavno izašao iz jednog rijalitija, gde je veliku pažnju privukao vezom sa učesnicom Tarom Simov.Njih dvoje su imali veoma turbulentan odnos, nakon čega su raskinuli. Tara je ubrzo nastavila dalje, te je pronašla novog partnera sa kojim sada čeka bebu, a Sha je sada ispričao da li su se čuli i kako je reagovao kada je saznao da je ona trudna:

Ne čujemo se, ne viđamo se, nismo ni u kakvom odnosu. Ravna linija. Nisam razmišljao o njenoj trudnoći, ne zanimama me ta priča – poručio je reper.

Ipak, Sha je priznao da bi jednog dana voleo da se ostvari u ulozi roditelja, ali da sada nema devojku i da je razočaran u ljubav:

 Previše sam ja dobar za te ljubavne priče. Verujem u ljubav, ali sam razočaran. Nemam devojku – priznao je on, a za kraj otkrio da li bi neki deo njegove prošlosti voleo da izbriše: 

Neka sve ostane kako jeste, ne žalim ni za čim, ne bih bio najbolja verzija sebe da se nešto od toga nije izdešavalo – zaključio je Nenad.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte kakvi su reperovi planovi kada je u pitanju njegova muzička karijera:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz