Pretraži

RAZOČARANA: Marija Mikić zamerila Nedi Ukraden jednu stvar na Beoviziji

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Ona je, kako je rekla u jednom gostovanju, veoma zadovoljna svojim nastupom, ali imala je jednu zamerku i to kada je u pitanju njena koleginica Neda Ukraden, koja se našla u ulozi predsednice stručnog žirija.  • Malo me je iznenadilo, ja sam računala na žiri, jer ipak je to muzika i nešto jako lepo. Razočarala sam se... Možda ja nisam kompetentna da tim ljudima nešto pričam i komentarišem, ali jesam se razočarala – priznala je Marija i dodala da je na nastupu imala određene probleme:
Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

– Jedini moj mali peh je što nisam mogla da dobijem neke maksimalne poene, jer je meni stvarno bilo otežavajuće da pevam. Ja sam imala onu pretešku haljinu, nisam želela uopšte da se zna da sam trudna i da me neko po tome ocenjuje. Ja sam imala par falšića, svi su imali, sve se čuje i tamo nema mesta za grešku.

Prema njenim rečima, najteže delove pesme je najbolje otpevala, dok je samo na početku pesme imala grešku.

  • Bila sam spremna da ću možda zbog toga ispaštati, ali nisam bila spremna da mi Neda Ukraden ne da nijedan poen. Ja Nedu Ukraden ne poznajem, ali je obožavam, bila sam i na takmičenjima gde sam pevala njene pesme. Meni je ona stvarno jedna ikona i cela njena karijera, ali da baš od svih pesama meni da nula bodova, volela bih nekad da znam odgovor. Ja jednom kad je budem srela pitaću je, jer ja želim da znam zašto sam ja dobila nula bodova – zapitala se Mikićeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz