Pretraži

RAZNEŽILA FANOVE: Milica Dabović otkrila šta je poželela sinu za njegov četvrti rođendan

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Tom prilikom Milica, koja je samohrana majka, na Instagram profilu objavla je sliku sina Stefana i u opisu otkrila šta je poželea svom mezimcu.

  • Gledam te kako sada bezbrizno spavas pored mene i kroz glavu mi prolazi hiljadu misli…Tebi ce četvrti rođendan, a mi skoro pet godina živimo život zajedno.
Screenshot: Instagram/stefanovamama13

Screenshot: Instagram/stefanovamama13

Kako je dodala, oni su ponekad odvojeni, jer ona mora da se bori za njih, ali mu želi da mu "nikad ne fali dlaka sa glave".

  • Da sve imaš i da budeš najsrećnije dete, da ti nadoknadim sve ono što ja nisam imala i naučim da treba da budeš i izrasteš u dobrog čoveka. Moj si šampion, moj si car, moj borac, moja ljubav, moja sreća, moj život, moje sve. Znam da uzivas s bakom i dekom dok mama igra i uvek bije neke bitke zbog našeg boljeg sutra, znam to,pa mi je malo lakše, ali mamu uvek boli što bez tebe prolaze sati, a ne mogu vreme da vratim ili nadoknadim. Nisam superheroj a ti ih toliko volis.


Prema njenim rečima, rođenje sina ju je oživelo.

  • Disao si u meni kao sta ja sada dišem gledajući tebe i daješ mi snagu koja se ne moze uporediti ni sa kometana,meteorima, planetama!! Ti si me oživeo. Vidim te i ne pomišljam vise na one gluposti, nego se samo zahvalim Bogu što te živim.
    Daću sve od sebe da te naučim da cenis male stvari, poštujes svoju majku, starije od sebe, da vredno radiš, učiš i treniraš, da se boriš i da nikada ne odustaješ. Naučiću te da deliš red čokolade na četiri kockice, da pomazeš ljudima u nevolji, da budeš primer i da ako te ikada neko udarili ili povredi vratiš tri puta jace. Hvala ti sine moj na predivne 4 godine zivota, najteze su i najlepse za ovih skoro 40 mojih – napisala je košarkašica.
Screenshot: Instagram/stefanovamama13

Screenshot: Instagram/stefanovamama13

Milica je ubrzo dobila čestitke od fanova i poznatih ličnosti, te je kasnije postavila i stori na kojem je izrazila zahvalost.

  • Hvala na prelepim čestitkama. Hvala na ljubavi i pažnji, hvala i na kupovini – napisala je ona.

Podsećamo, Milica je nedavno prvi put za javnost objasnila kako je njen sin Stefan dobio ime.

  • Moj bivši partner mi je, dok smo bili zajedno, govorio o svom pokojnom bratu, koji se zvao Stefan i koji je poginuo u ratu na Kosovu. Ja sam poverovala, kao i u sve što sam verovala da je to istina. Rekao mi je ,,Molim te, ako ikada budemo imali sina, molim te da se zove Stefan'' – rekla je ona i dodala da je nakon godinu dana saznala da riča nije istinita.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz