Pretraži

RAZNEŽILA FANOVE: Dženi Martin pokazala trudnički stomak (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jenniimartin

Dženi Martin podelila je na storiju kolaž fotografija koji je raznežio fanove, jer su u pitanju slike njenog stomaka koji se kroz trudnoću, iz nedelje u nedelju menjao.Ona je pokazala period od 6. do 18. nedelje blagoslovenog stanja i uz to napisala:

  • Kako vreme prolazi tako brzo? – zapitala se ona.

Screenshot: Instagarm/jenniimartin

Screenshot: Instagarm/jenniimartin

 

Dženi je, podsetimo, ranije na svom profilu na Instagramu objavila da je trudna i da par očekuje bebu, pokazavši sliku ultrazvuka bebe.

– Pa šta reći… Iznenađenje!! Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku… još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život… Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu! Vole te tata i mama – napisala je tada uzbuđena Dženi Martin.

Uroš Jovčić proslavio se ulogom u filmu „Montevideo“. Tokom snimanja ovog ostvarenja, na Tenerifima je upoznao Dženi, koja je tada imala 15 godina, a on 21. Odmah je znao da je Dženi ona prava, kako je u više navrata javno isticao. Oni su kasnije otpočeli romansu, a ona se zbog njega preselila u srpsku prestonicu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz