Pretraži

RAZDVOJILA SAM SE ZA DOBROBIT SVOJE DECE: Anđelina Džoli iskreno o razvodu (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CBS News

Kao što je već poznato, glumica je pre četiti godine podnela zahtev za razvod, a sada je za jedan strani časopis otkrila zbog čega je došlo do toga.   • Razdvojila sam se za dobrobit svoje dece. To je bila ispravna odluka. I dalje se fokusiram na njihovo izlečenje. Neki su iskoristili moju tušinu i deca i medijima vide laži o sebi, ali podsećam ih da znaju svoju istinu i svoj um. U stvari, to su šest vrlo hrabrih, veoma jakih mladih ljudi – rekla je Anđelina.

    Džoli je takođe pitana i koji su faktori odgajanja usvojene i biološke dece. Medoksa, Paksa, Zahare (Anđelinina i Bredova usvojena deca), Šajlo, Vivijen i Noksa (Anđelinina i Bredova biološka deca). 

    – Ono što je važno je da otvoreno govorimo o svemu tome i delimo. 'Usvajanje' i 'sirotište' su pozitivne reči u našem domu. Sa mojom usvojenom decom ne mogu da govorim o trudnoći, ali sa detaljima i ljubavlju govorim o putovanju da ih pronađem i kako je to zapravo izgledalo u njihovim očima. Sva usvojena deca dolaze sa prelepom misterijom sveta koji vas upoznaje. Kada su iz druge rase i strane zemlje, ta misterija, taj dar, je toliko pun. Za njih nikada ne smete izgubiti vezu odakle su došli. Oni imaju korenje koje vi ne znate. Poštuj ih. Uči ih. To je najneverovatnije putovanje za deljenje. Oni ne ulaze u tvoj svet, već ulazite u svetove jednih drugih – bila je iskrena Anđelina.

Screenshot: Youtube/extratv

Screenshot: Youtube/extratv

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz