Pretraži

„RAZBOLELA SAM SE ZBOG POSLA“: Ksenija Knežević otvoreno o zdravstenim problemima, pa otkrila ko joj je najveća podrška

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ksenia.knezevic

Ona se nedavno vratila na scenu, sa jednom solo pesmom i jednim duetom. Jedan od razloga njenog povlačenja je odmor koji joj je bio preko potreban, ali i zdravstveni problemi koji su se pojavili kao posledica posla.



Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš 'ne', tvoje telo to uradi umesto tebe. Mladima preporučujem da ne dopuštaju da manipulišu njima i da jasno i glasno govore šta misle – rekla je pevačica za "Informer".

Poznato je da je Ksenija dugi niz godina u dugoj vezi sa izvesnim Nikolom, a sada je progovorila i o potomstvu.

Naravno da želim da se ostvarim kao majka, ali prvenstveno želim da se ostvarim u svom poslu i da iskoristim svoj potpuni potencijal kako bih bila kompletna i odgovorna ličnost. Samo tako bih se odlučila na taj veliki korak, koji je zapravo i najvažniji u životu – rekla je ona, a onda priznala koliko odricanja nosi sa sobom njen posao.

Odricanja su sastavni deo ovog posla. Najteže pada to što sam često daleko od porodice i voljenih, jer sam vrlo emotivna i vezana za njih. Takođe, ne mogu da jedem koliko bih volela i mogla da jedem, jer scena ne trpi prekomernu težinu – rekla je Ksenija, a potom otkrila ko je njena najveća podrška.

Moja porodica je moja najveća podrška, jako smo bliski i svaki njihov savet i kritiku prihvatim. Znam da će biti uz mene i ja uz njih u bilo kojoj situaciji i na to sam najponosnija – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz