Pretraži

RAZBILA MI JE ARKADU… MC Stojan otkrio kako je bivša devojka podnela raskid (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Specijalni gost naše emisije "IDJHot Special" bio je MC Stojan, jer je njegova pesma "La Miami" bila prva solo numera koja je na IDJVideos.TV YouTube kanalu prešla 100 miliona pregleda.

——————– Sponsored ——————–


MC Stojan je objasnio koliko mi znači uspeh koji je ostvario velikim hitom, kao i šta ga je vodilo kroz karijeru.

– Uvek sam verovao u to što radim, pogotovo u taj projekat zbog toga što je to po mom mišljenju bilo nešto drugačije. Ljudi mi veruju, opisao sam donekle svoj život. Možda nisam očekivao 100 miliona, ali zaista to je cifra za ovako malu zemlju. Toliki broj pregleda je zaista jako velika stvar,  veliki uspeh za mene i za moje saradnike koji su učestvovali – rekao je on.

Omiljeni izvođač mlađe populacije je presrećan zbog toga što ga u skorije vreme slušaju i starije generacije.

– Pesma je ušla u sve pore društva. Vole je bebe, deca, tinejdžeri i njihovi roditelji, babe i dede. Jedna gospođa koja ima 70 godina me je pitala da se slikamo juče na aerodromu. Nakon te pesme dobio sam pažnju starijih ljudi, tako da mi je jako drago zbog toga – istakao je MC Stojan."Bičuj me" je numera koja je obeležila početak njegove karijere, a sada je njegova lična karta definitivno postala "La Miami".

– Ja sam počeo tako sa tom pesmom i nastavio sa raznim drugim projektima. Radio sam dosta dueta, onda je usledio "La Miami", promenilo se dosta toga – otkrio je u IDJHOT-u objasnio šta se sve promenilo: 

– Ako pričamo poslovno, ja sam uvek radio dobro. Uvek sam bio u dobro kotiranom broju pevača koji prave mnogo dobar posao na estradi. Nakon pesme "La Miami" to je sve skočilo za nekih 30, 40%. Ništa se u principu mnogo nije promenilo u mom privatnom životu. Postao sam svesniji, iskusniji. Mnogo stvari se desilo. Ja sam se ceo život borio sa predrasudama. Nakon te pesme izgleda da sam razbio te neke predrasude tih nekih drugih ljudi. Skapirali su da sam neko ko je jako pozitivan i ko voli da se zeza i ko voli da ljude čini srećnim.

MC Stojan je govorio i o kupovini pregleda, odnosu sa kolegama, a onda je pohvalio Cobija i Senidu. Pogledajte IDJHot i saznajte još zanimljivih detalja o privatnom životu vašeg omiljenog izvođača:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz