Pretraži

RAT SE NASTAVLJA: Glumica ponovo napala Kiju Kockar

Showbiz
0
Photo: Instagram/kijakockar

Sukob ove glumice i pevačice datira još od snimanja studentskog filma u kom su obe učestvovale, koji je, kako je glumica objasnila, nastao oko toga što je pevačica htela da menja scenario, a ona nije htela više da čeka na setu.

Eva je sada na pitanje jednog voditelja zašto nema lepo mišljenje o Kiji, odgovorila sledeće:  

  • Zato što mi se neprekidno namešta", a potom objasnila kako je došlo do sukoba. 


– Kija je igrala u jednom studentskom filmu gde sam i ja igrala i ona je trebalo da igra sebe, ali je želela da to bude spektakularno, ali tad to nisam znala. Međutim čak pet sati, od šest do jedanaest sam bila na setu i ništa se nije snimalo, i ja sam u jedanaest rekla da idem, da ja neću dalje da čekam, ali mi producent nije dao, isto kao i ona. Nisu hteli da mi daju auto, pa sam htela da krenem peške. Iskreno i zaboravila sam na to, ali su me klinci, na snimanju novog studentskog filma, pitali šta je to bilo sa Kijom Kockar da ste napustili snimanje. Tek tad sam saznala da je ona pisala scenario, i za pet sati nije mogla da napiše, jer to ne može ni naš najbolji scenarista i akademik Dušan Kovačević – objasnila je Eva i dodala: 

  • Taj reditelj kome sam ja činila usluge stao je na stranu Kije Kockar. Meni to ne smeta, jer treba biti na strani slabijeg. Ja sam veličanstvena glumica, Kija nije. Imam 80 godina i ne može mene producent da zaliva fekalijama zbog Kije Kockar.

Nakon toga, glumica se osvrnula i na prozivanja u medijima i to upravo od strane rijaliti zvezde. Ono što je posebno iznerviralo jeste to što su je Katarina Živković i Kija prozivale u jednoj emisiji.

  • Dve ličnosti koje su diskutabilnih vrednosti, rijaliti pobednice su me ismejavale. Ja sam isto rijaliti zvezda i znam da je to lakše nego biti glumačka zvezda – objasnila je ona i dodala:

  • Kija se sa mnom ponaša potpuno licemerno, kada god me sretne uvek mi kaže da me poštuje, a onda ode u emisiju i ismejava me.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz