Pretraži

RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Kanje optužio Kim da mu ne dozvoljava da viđa decu?!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan ovog puta ljuta je na svog bivšeg muža, repera Kanjea Vesta jer je izjavio da mu ona ne dozvoljava da viđa njihovo čestvoro dece, ćerke Nort i Čikago i sinove Seinta i Psalma.

Kim je sada u vezi sa komčarom Pitom Dejvidsonom, a Kanje tvrdi da mu je obezbeđenje zabranilo da uđe u Kardašijankinu vilu sa ćerkom, jer je njen dečko bio tu.

  • Nort je nešto htela da mi pokaže u kući, ali je obezbeđenje reklo da "tata ne može da uđe", ali nisu definisali razlog. Nisam hteo da se svađam sa njima zbog toga – rekao je reper u intevrvjuu za strane medije.


Kako je dodao, tada je u kući bio novi dečko njegove bivše supruge.

  • Ništa neće biti između mene i moje dece, a moja deca neće biti na TikToku bez mog dopuštenja – rekao je Kanje.

Zbog ovih navoda Kim je, prenose mediji, povređena i besna, a izvor blizak njoj tvrdi i da reper može da viđa svoju decu.

– Pit tek treba da upozna decu, poznato je da kad god je poseti Los Anđeles odseda u hotelu na Beverli Hilsu, gde je Kim viđena sanjim – rekao je izvor blizak Kardašijanki.

– Kanje nikada nije bio lišen viđanja dece! Priču koju on pokušava da pokrene je lažna i štetna za njihovu decu i njihov roditeljski odnos. Njemu i njegovoj deci ništa ne stoji na putu – dodao je taj izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz