Pretraži

,,RASPLAČEM SE“: Britni Spirs javno poslala poruku ovom članu porodice?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube

Ovog puta Britni je okačila sliku na kojoj su dve devojke, od kojih jedna leži na krevetu, dok druga lebdi iznad nje.

  • Ova slika je sve! Rasplačem se… Ona spašava svoju božansku sestru. Predlažem vam ako imate prijatelja koji je zatvoren u jako maloj kući četiri meseca… Bez auta… Bez telefona… Bez vrata za privatnost i mora raditi oko 10 sati dnevno, sedam dana u nedelji i davati tone krvi nedeljno bez slobodnog dana… Predlažem da odete po prijatelja i pošaljete ih sve dođavola – napisala je Britni i dodala:


  • Ako ste poput moje porodice koja govori stvari poput: "Oprosti, ti imaš konzervatora…" Verovatno misle da si drugačiji, pa se mogu zaj*bavati s tobom! Srećom, našla sam neverovatnog advokata Metjua Rosengarta koji mi je promenio život.

Pojedini fanovi su pomislili da je poruka upućena pevačicinoj sestri Džejmi Lin Spirs, ali Britni nije otkrila da li su bili u pravu. Ona je u komentarima dobila veliku podršku pratilaca.

  • Volimo te Britni! Veoma smo srećni što čujemo da govoriš istinu. Reci to glasnije, kraljice! Veoma mi je žao što si prošla kroz to. Zaslužuješ bolju porodicu. Tako si jaka, Britni, ponosni smo na tebe – stoji ispod slike, koju je objavila, i koju možete pogledati OVDE.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz