Pretraži

RASPADA SE GRUPA? Članovi BTS-a moraju u vojsku, ministar potvrdio (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ibighit

Iako se ranije spekulisalo da će članovi mega popularne k-pop grupe BTS biti oslobođeni vojnog roka koji je obavezan u njihovoj zemlji, to se ipak neće dogoditi.

——————– Sponsored ——————–

Ministar odbrane Južne Koreje, Li Nam-vu je objavio da ne planira da napravi izuzetak kada su momci iz ovog benda u pitanju.

Naime, prema zakonu ove zemlje, svi zdravi muškarci moraju da se prijave za odlazak u vojsku pre 28. godine. Eventualno neki vrhunski umetnici, muzičari i sportisti mogu da budu izuzeti iz ovog pravila, ali ne i k-pop zvezde.



Ministar je dodao i da će izuzetaka biti sve manje, zbog toga što se broj novorođenih u zemlji drastično smanjio, što znači i manje muškaraca koji služe vojsku.

Ovo je izazvalo bes među fanovima BTS-a, pa se povela i diskusija da li uspešne grupe, kao što je ova, treba da budu oslobođene vojne obaveze.

Screenshot: YouTube/ibighit

Screenshot: YouTube/ibighit

BTS je osvojio brojne internacionalne nagrade, uvek je na vrhu top-lista širom sveta, a država je ostvarila i značajnu finansijsku dobit od poreza koji plaća ova grupe.

Sedmorica momaka iz BTS-a sada su u 20. godinama. Najstariji od njih, Jin, u decembru puni 27 godina, što znači da vojne obaveze prvo čekaju njega.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz