Pretraži

RASKINULI VOYAGE I BRESKVICA? Zbog njihovog poteza nastao je haos na društvenim mrežama

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Voyage i Breskvica izazvali su sumnju fanova da više nisu zajedno kada su obrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža i uklonili natpis na svojim Instagram profilima "kinda married Voyage" i "kinda married Breskvica".

Mladi reper je takođe privukao pažnju svojim storijem na kojem je sve crno i tu je samo mala crvena tačka. Ubrzo je objavio još jedan stori i pitao pratioce kako može da im pomogne.Njihov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, gde su njihovi verni obožavaoci žalili zbog njihovog rastanka.

    1. godino nakon ovog dana sve ti je oprošteno. Ljudi, šta god da se desilo, mi sad treba da se držimo zajedno i da pomažemo jedni drugima i kako smo sad tako i zauvek ostanemo njihova podrška šta god bilo sa njima – pisali su fanovi na Tviteru.

Na stranici "negujmosrbski" osvanuo je tekst: "Prekidamo porogram zbog važnih vesti: Raskinuli Vojaž i Breskvica", a onda i njihova prepiska sa Vojažem u DM-u.

 

Oni su ga pitali koliko pratilaca je potrebno da se pomiri sa Breskvicom, a on im je odgovorio 200 hiljada. Nakon toga pomenuta stranica je napravila nalog pod nazivom "Vojaz i Breskvica forever" i pozvala sve da zaprate taj profil kako bi se mladi muzički par pomirio.

Anđela i Mihajlo se do sada nisu zvanično oglašavali povodom navoda da su raskinuli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz