Pretraži

RASKINULI RIJANA I ASAP ROKI? Trudna pevačica ga uhvatila u prevari?!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Ovu vest pokrenule su glasine novinara iz Pariza, koji je informaciju o raskidu i prevari poznatog oara plasirao na svojem profilu na Tviteru.



– Rijana i Asap Roki su se rastali. Rijana je raskinula sa njim nakon što ga je uhvatila da vara sa dizajnerkom cipela Aminom Muadi – piše u tvitu.

Novinar je dodao da su Asap i Amina izlazili pre nekoliko godina i da su sarađivali na kolekciji cipela.

Brojni pevačicini fanovi bili su šokirani ovom vešću i nisu krili razočarenje, te je većina komentarisala kako ne veruje u te tvrdnje, navodeći da su u pitanju samo spekulacije.

– Ako je ovo istina, ne znam šta da kažem. Ovo je loše za posao, loše za prijateljstvo, samo loše. Ovo je laž. Nadam se da nije istina. Nemoguće da joj je to uradio – samo su neki od komenatra obožavaoca.

Rijana, a ni budući otac njenog deteta, nisu se oglašavali po ovom pitanju, te nam ostaje da pratimo situaciju i saznamo da li je jedan od najpopularnijih parova svetske scene stavio tačku na svoju vezu.

Podsećamo, pevačica je pre samo nekoliko dana dala intervju za jedan američki list, gde je govorila o trudnoći i otkrila da Asap i ona u tom trenutku nisu planirali bebu.

– Ne znam kad su mi plodni dani i sve to. Mi smo se zabavljali, generalno, koliko smo mogli… I onda sam uradila test. Kad sam videla šta se dešava, pozvala sam ga da mu pokažem i sledećeg dana smo zajedno otišli kod lekara, da to i potvrdimo zvanično. Tako je sve počelo – navela je pevačica i dodala:

  • Ma, ko, bre, kaže da tako baš mora da bude? Sigurno neću jedan papir da stavim ispred uloge majke – poručila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz