Pretraži

RASKINULI HENNY I MARINA: Izvođač za IDJTV otkrio razlog prekida veze

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Marinu Cvetković, na društvenim mrežama poznata kao Mahrinaye, javnost je prethodne godine upoznala kao devojku Miloša Stojkovića Henny-ja, nakon čega su oni postali i kolege, kada je Marina snimila pesmu "Lololo".

Međutim, nakon dužeg perioda koji su proveli zajedno, oni su sada rešili da prekinu emotivni odnos, a to je najpre objavila Marina na svom Instagram profilu.

Naime, na pitanje jednog fana da li ima dečka, ona je odgovorila da nema.

Screenshot: Instagram/mahrinaye

Screenshot: Instagram/mahrinaye

 

  • Noup – napisala je kratko Marina, što je pokrenuo je lavinu komentara i spekulacija da je poznati par raskinuo.

Vođeni tim putem, novinari našeg portala rešili su da provere informaciju, pa smo kontaktirali izvođača Henny-ja, koji je za IDJTV potvrdio vest i objasnio kako je do toga došlo.

  • Samo smo odlučili da prekinemo vezu, jer mislmo da je tako najbolje za oboje, jednostavno se nismo poklapali oko nekih stvari.

Henny je potom odgovorio i u kakvom su oni sada odnosu.

– Nismo ni u kakvoj svađi. Ne znam, možda budemo sarađivali na poslovnom planu, videćemo, nisam se u poslednje vreme čuo sa njom – rekao je ovaj izvođač.



Podsećamo, od početka njihove veze javnost je ovaj par često viđala zajedno, a više puta gostovali su u našim emisijima, kada su fanovima otkrivali zanimljive situacije iz njihove veze.

U jednom od tih gostovanja, između para vladala je vidljiva tenzija, a u istoj emisiji par je progovorio o svađama i ljubomori, što je obožavaoce navelo da podele mišljenja kada je njihov odnos u pitanju. Dok je jedan broj fanova komentarisao da su lep i skladan par, pa su im prognozirali da će postati novi "Voyage i Breskvica", bilo je i onih koju su smatrali da im je veza "toksična". 

Marina je tada objasnila da su se oni neposredno pre snimanja posvađali, te da je to razlog što je njihov odnos ispred kamera delovao pomalo tenzično, dok je Henny objasnio da su samo želeli da budu iskreni.

  • Generalno ljudi, kako moji najbliži, tako i publika, očekuju da kada se par pojavi u nekoj emisiji, da je to najzaljubljeniji par ikada i da se oni najviše vole na svetu. Da se nikada nisu posvađali i da im je sve u životu predivno. Mene taj koncept malo nervira i ne bih voleo da budem neiskren sa ljudima i da glumim ljubav – naveo je on ranije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz