Pretraži

RASKINULA SA DEČKOM: Sara Reljić obrisala sve zajedničke fotografije sa profila, pa uputila jasnu poruku

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sara_reljic.1

Prema fotografijama ona ga je redovno posećivala, a i on je dolazio u Srbiju, te su na taj način održavali ovaj odnos. Međutim, po svemu sudeći, sada je došlo do prekida ove veze, jer je pevačica obrisala sve zajedničke fotografije sa svog Instagram profila, a potom je podgrejala sumnje o raskidu, uz poruku koju je objavila.

Manipulacija je kad te krive za tvoju reakciju na njihovo nepoštovanje – napisala je Sara. 

Sara je nedavno komentarisala kako uspeva da održi vezu na daljinu, ali je progovorila i tome da li bi mogla da se preseli u Australiju.

Veza na daljinu je mnogo teška i zahteva mnogo rada na vezi, poverenja i strpljenja, ali mi se dosta često i viđamo s obzirom na to da živimo na dva različita kraja sveta. Australija je predivna zemlja. Skroz različita od Evrope i naše energije, kulture. Mogla bih da zamislim da živim tamo, ali samo pod uslovom da putujem često za Srbiju i Evropu, da vidim moju porodicu i odradim nastupe koje imam. Nije teško, već sad Nikola i ja putujemo svaki mesec gore-dole – rekla je tom prilikom pevačica iz čega se moglo zaljučiti da im ljubav cveta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz