Pretraži

Isplivali nepoznati detalji ljubavi kraljevskog para: Venčanju Kejt i Vilijama prethodila su dva raskida – princ ju je „otkačio“ preko telefona i zadao joj bolan udarac, a ovo je bio razlog

Showbiz
0

Princ Vilijam raskinuo je sa princezom Kejt Midlton pre njihove veridbe u „emotivno nabijenom tridesetominutnom razgovoru“ koji se odigrao preko telefona.

Kraljevski ekspert Robert Džobson tvrdi u svojoj predstojećoj knjizi „Ketrin, princeza od Velsa“ — koja će biti objavljena u utorak, 6. avgusta — da se taj telefonski razgovor desio nakon što je Vilijam otkazao planove za Novu godinu sa tadašnjom devojkom Kejt 2007. godine.

„Potpuno neočekivano, Vilijam je telefonirao kako bi raskinuo sa Kejt. On joj je u razgovoru rekao da misli da im treba ‘malo prostora’ da ‘pronađu svoj put'“, piše Džobson, napominjući da su i Vilijam i Kejt „priznali da su na ‘različitim stranama'“ kada je u pitanju njihov odnos.

„Vilijam je priznao svoju nesposobnost da se obaveže na brak, što je produbilo Ketrinino osećanje razočaranja i gubitka,“ tvrdi Džobson u knjizi. „Bio je to razarajući udarac za nju, nakon svih njihovih godina zajedništva. Takođe se osećala iznevereno zbog Vilijamove odluke da situaciju reši telefonom umesto licem u lice.“

Vilijam i Kejt upoznali su se na Univerzitetu St. Andrews u Škotskoj 2001. godine, a Džobsonova knjiga otkriva detalje iz ranih dana njihove veze — otkrivajući da su Kejt i Vilijam zapravo bili više puta na pauzi nego što su kraljevski posmatrači bili svesni, a do raskida je došlo čak dva puta.

Credit: Stephen Lock / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Nije prvi put da je Vilijam prekinuo njihov odnos, ali ovaj put je delovalo drugačije, definitvnije,“ piše Džobson o njihovom raskidu iz 2007, deleći da su Vilijam i Kejt „nakratko raskinuli“ tri godine ranije. Prema piscu, „Vilijam je kasnije pripisao raskid iz 2004. njihovoj mladosti.“

Drugi raskid bio je povezan sa Vilijamovim strahom da se dugoročno obaveže Kejt.

Džobson piše da Kejt nije „očekivala trenutnu bračnu ponudu i verenički prsten“, ali je želela „neki oblik veće posvećenosti“. U to vreme, javnost je spekulisala o veridbi između njih dvoje — ali to se nije desilo još tri godine.

Vilijam je Kejt dao „uverenje da će se formalno obavezati kada oseti da je pravo vreme,“ tvrdi Džobson. Princ od Velsa se zvanično pomirio i zaprosio Kejt tokom putovanja u Keniju u oktobru 2010. Venčali su se u aprilu 2011. godine, i od tada su dobili troje dece: princa Džordža, 11, princezu Šarlot, 9, i princa Luisa, 6.

Credit: ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džobson je ekskluzivno za Us Weekly rekao da Vilijam i Kejt imaju „vrlo otvoren i blizak odnos“ — uprkos njihovim prošlim teškoćama.

„Mnogo pričaju,“ rekao je. „Mislim da su veoma bliski prijatelji i savetnici i partneri, kao i ljubavnici i muž i žena.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz