Pretraži

RASKID KOJI JE UZDRMAO JAVNOST: Šta je prava istina o odnosu Tejlor Svift i Džoa Alvina

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/taylorswift, joe.alwyn

Vest o raskidu jedne od najpopularnijih pevačica na svetu je došla kao potpuno iznenađenje i s obzirom na to da se proširila usred velike Tejlorine turneje mnoge je zatekla nespremne. Pojedini fanovi čak odbijaju poverovati da je ovoj ljubavi posle šest godina došao kraj.



Njihovu vezu su se od početka trudili da sačuvaju za sebe, retko su je komentarisali, a ni njihova pojavljivanja na crvenom tepihu nisu bila toliko česta.

Dok sve više izvora potvrđuje vest o raskidu, svi se pitaju šta je to pošlo po zlu u ljubavi koja se naizgled činila savršenom. Izvor blizak paru je za Dejli Mejl otkrio šta je to što nije štimalo u ovom odnosu. Najveći kamen spoticanja je navodno bilo to što je Tejlorina karijera u prvom planu, a Džo i njegova karijera su pali u drugi plan. On je smatrao da se on više žrtvuje i prilagođava nego ona. Njihova veza po pitanju karijera nije bila u balansu. Isti izvor je otkrio da Džo pokušava da se probije u Holivudu kao glumac, ali da mu to ne polazi za rukom jer ga svi doživljaju kao "dečka od Tejlor Svift" zbog čega nije u mogućnosti da izgradi svoje ime.

U prilog tome da su se rastali bez ikakvih drama govori činjenica da Džo i dalje na Instagramu prati Tejlor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz