Pretraži

,,RADIMO NA NEKIM STVARIMA“: Dženifer Lopez i njen verenik se oglasili nakon vesti o raskidu veridbe

Showbiz
0
Photo: Instagram/arod

– Vesti su netačne. Radimo na nekim stvarima – rekao je par za TMZ.

Kako pišu strani mediji, problemi sa kojima se par suočava nemaju nikakve veze sa trećom stranom. Prethodno se spekulisalo da je navodna Rodrigezova afera sa rijalilti zvezdom Medison Lekroj igrala ulogu u krahu njihove četvorogodišnje veze. Izvori bliski sportisti negirali su da je Aleks ikada lično upoznao Medison.

Pripadnici sedme sile takođe pišu kako je Aleks posvećen svojoj verenici.

On je veoma zaokupljen njom i toliko se zabavljaju zajedno. Neverovatno je koliko se dobro slažu. Ona mu veruje kao nikome sa kim je bila i nalazi se na jednom od najboljih mesta u svojoj karijeri i ličnom životu – rekao je izvor.

Izvor je primetio da Dženifer Lopez "definitivno voli kako se on ophodi prema njenoj deci i kako je uvek podržava i bodri za sve što radi“.

– On je njen najveći obožavalac – nastavio je on i dodao da joj Rodrigez govori "kako je prelepa, pametna i savršena ceo dan".



– Tako je zaljubljen u nju i nema problema da to pokaže – istakao je.

Par se nedavno ponovo sastao u Dominikanskoj Republici, gde je glumica i pevačica snimala film "Shotgun Wedding". Izvor je rekao za "ET" da su njih dvoje bili razdvojeni jer je "Aleks imao posla" u Majamiju, dok je "Džen provela kvalitetno vreme sa svojom decom" koja su sa njom na snimanju.

U međuvremenu, tokom glasina oko Rodrigeza i rijaliti Medison Lekroj, drugi izvor je ranije rekao da su bivši bejzbol igrač i njegova verenica „romantično povezani i kao par i kao porodica sa svojom decom, kao i da te glasine to ne bi uništile.

– Dženifer ne smetaju i ne brine se zbog glasina o Aleksu i Medison. Ona veruje Aleksu. Tako je zaljubljena u njega – zaključio je izvor.

Sve novosti iz sveta šou-biznisa možete pogledati u novom izdanju IDJMash-a:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz