Pretraži

,,RADILI SMO ŠLJAKERSKE POSLOVE“: Rimski i Corona progovorili o poslovima pre estrade

Showbiz
0
Photo:Printscreen/Instagram

S obzirom na to da je dvojac bukvalno nerazdvojan, istakli su da ih je upravo put u Ameriku učinio takvima.

  • Mi smo zajedno otišli za Ameriku, čini mi se da je bila 2011. godina. Tamo smo radili sve ono što i svi Srbi rade, šljakerske poslove. Prvo smo krenuli sa bazenima, a posle je to išlo "stihijski" – izjavio je Corona.


  • Prve godine mi ni nismo otišli tamo da zarađujemo novce. Mi smo otišli u Ameriku da se upoznamo sa kulturom, da se približimo toj crnačkoj kulturi, odakle je sve i krenulo sa ovom muzikom, jer mi smo i do tada već bili uspešni. Možda nije neka šira publika znala za nas, ali ja sam do tada već imao dva albuma od kojih je prvi bio već dosta slušan, a i nastupali smo dosta. Onda su nam se putevi dosta razišli. Ja sam i druge godine otišao u Ameriku, sa ciljem da zarađujem novac, koji bih uložio u muziku. On je posle išao nekim svojim putem – dodao je on, a Rimski se nadovezao. 

  • Opisivali smo to dosta i kroz naš minuli rad. Ja sam otišao za Holandiju. Bilo mi je dosta svega, imao sam neki težak period u životu i onda sam samo u glavi podvukao crtu, stavio ranac na leđa i rekao "Ja odoh ponovo". Odatle sam ponovo otišao u Pariz i tamo sam bio isto neko vreme – izjavio je reper pa objasnio šta ga je navelo da se vrati u svoju zemlju. 

  • Volim svoju zemlju i mislim da i ovde može jako lepo da se živi, ako imaš malo klikere i ako se malo više trudiš – iskren je bio Rimski. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz