Pretraži

,,RADILA SAM SA MILANOM STANKOVIĆEM“: Alexandra Matrix otvoreno o početku svoje karijere (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Njene fanove je između ostalog zanimalo kako je došlo do toga da postane deo Matrix benda.

– Matrix bend je bio prateći bend Milana Stankovića pre nego što sam ja ušla u taj bend. Mada nakon što sam ušla isto sam sarađivala s njima, ali eto oni su bili prateći bend. Dobila sam poziv preko zajedničkog menadžera da nastupam s njima – rekla je Alexandra Matrix i dodala:

– To je bio taj neki moj početak i s njima sam do dan danas. Imala sam veliku sreću da radim s Milanom i ozbiljnom ekipom, mnogo sam naučila na samom početku. Zahvalna sam na tome.

Podsetimo, Alexandra je nedavno objavila duetsku numeru "Samo bogato" sa Hanom, koju možete čuti na IDJVideos.tv Youtube kanalu.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte kako je pevačica odgovorila na ostala pitanja: "Da li je zadovoljna svojim uspehom?", "Da se ne bavi muzikom, čime bi se bavila?", "Kako je slava uticala na nju?", "Da li bi promenila nešto u svojoj karijeri?", "Kako je došlo do saradnje sa Coronom i Rimskim?", "Sa kim bi volela da snimi duet?", "Da li bi nekada bila sa kolegom u emotivnom odnosu?" i "Postoji li nešto zbog čega se kaje u svojoj karijeri?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz