Pretraži

RADA MANOJLOVIĆ SE UDAJE? Isplivali detalji svadbe, pevačica odabrala i venčanicu?

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Kako pišu pojedini mediji, par već priprema svadbu, a navodno će njih dvoje zajedno finansirati gala veselje, otkio je izvor blizak pevačici.

– Rada će biti kao princeza. Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo – započinje izvor i dodaje:

Photo: Instagram/radamanojlovic

Photo: Instagram/radamanojlovic

 

  • I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema – objašnjava taj izvor.

Prema rečima izvora, "Haris će ići u Četereže po mladu".

–  Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Videćete, biće to svadba o kojoj će se pričati mesecima.



Podsećamo, Rada i Haris su godinama unazad u ljubavi, a iako je njihova veza imala razne uspone i padove i pratili su je mnogi skandali, oni i dalje uspevaju da odole svemu i pokažu da je između njih jaka ljubav.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz