Pretraži

„Desilo se da sam se zaljubila u drugog“ Rada Manojlović progovorila o vezi sa Milanom Stankovićem, pa otkrila detalje njihovog raskida

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Rada Manojlović pet godina je bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a sada je otkrila kako je došlo do njihovog raskida.

Rada Manojlović neretko sa medijima deli detalje iz svog privatnog života. Ona je od samog početka svoje karijere otvorena i iskrena, a ono što fanove uvek najviše intrigira kada je pevačica u pitanju jesu detalji vezani za njen ljubavni život.

Naime, na početku svoje uspešne karijere ona je pažnju privlačila svojom vezom sa kolegom Milanom Stankovićem, a nakon njega i vezom sa košarkašem Momirom Gajićem sa kojim je bila tri godine.

I premda Milan i Rada već godinama nisu zajedno, ljudi ih i dalje neretko povezuju i pričaju o njima, a sada je ona otkrila koji je bio pravi razlog njihovog raskida.

 

„On je meni i tad bio sve. I sa njim sam mislila da će to biti do kraj života. Sto posto sam bila sigurna. Volela sam ga i on mene. Mnogo smo se mi voleli. Pet godina smo mi bili u vezi, živeli zajedno“, započela je Rada, a onda priznala da joj je raskid teško pao.

„Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osećaj muškarca“, rekla je pevačica za Kurir, a onda priznala da se tokom zajedničkog života zaljubila u drugog.

„Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je… Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim“, otkrila je Rada, pa priznala da je Milan od nje saznao da se zaljubila u drugog.

 

„Da, neko mu je javio. Ali, ne, ne slike neke, sačuvaj Bože.? Ne, ne, ne. Moga auta parkiranog tamo negde. Tako da sam ja mislila da nema šanse. Ali, verovatno, po mom ponašanju… Znaš, ja sam stvarno osoba koja ne može neke stvari da krije. Ja kad se ohladim, ja se ohladim i ne krijem ni za javnost. Ja sam toliko očigledna kad promenim ponašanje. Jednostavno, nešto nije u redu, videlo se. I mnogo mi je krivo što sam dozvolila nekim strastima da prevladaju. Opet kažem, ne mogu da se kajem. Svako je meni doneo nešto u život, neko iskustvo i nešto sam naučila iz svake veze“, ispričala je ona za „Kurir“.

Podsetimo se, nakon veze sa Milanom ona je uplovila u vezu sa Momirom Gajićem, sa kojim je bila tri godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz