Pretraži

„PUTOVANJE KROZ MOJE EMOCIJE“: Lissa napisala knjigu, Relja nije krio koliko je oduševljen njenim stihovima

News
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Lissa je tokom izvođenja svoje autorske pesme u jednom trenutku zastala jer je zaboravila reči, što je žiri zbunilo, s obzirom na to da je u pitanju njen autorski tekst.Ona je večeras razgovarala sa IDJCoach-em Reljom i odmah na početku mu priznala da zbog toga nije zadovoljna kako se predstavila.

Nisam zadovoljna s obzirom na to da sam zaboravila tekst koji sam ja napisala. Ipak, to mi je prvi put da sam na bini, pa su me svetla i publika malo poremetili – objasnila je ona.

Lissa je Relji otkrila da je do pre šest meseci živela u Švajcarskoj, a da se pre šest meseci preselila u Sarajevo. Naš coach je želeo da mladu kandidatkinju ohrabri, te joj je poručio da joj je audicija bila dobra i da ima specifičan glas.

Ono što je svima privuklo veliku pažnju je kada je učesnica u toku razgovora iznela knjigu koju je sama napisala, a koju je želela da predstavi popularnom izvođaču.

To je neko moje putovanje kroz emocije, kao poezija koja se ne rimuje. Tu su i citati, ali ljubavni – rekla je ona, a Relja je potom pročitao deo knjige i to onaj koji je Lissa posvetila svojoj prvoj ljubavi.

Strava, ti pišeš…Ludilo. Eto, konačno da nađem nekog ko hoće da brine o ljubavi  – oduševljen je bio Relja.

https://youtube.com/watch?v=OzUhGTTyPSY%3Fsi%3DKVGIFdV41aJqAIng

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News