Pretraži

PUSTIO KOSU I BRADU: Milan Stanković iznenadio promenom imidža (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/milanstankovic

Milan je napravio dužu pauzu kada je reč o izbacivanju novih pesama, a novim izdanjem izazvao je veliku pažnju publike.Stanković je pustio kosu i bradu, a prema komentarima fanova, malo se i ugojio, a sve to zajedno pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

– Nedostaješ nam na estradi puno. Dobro ti stoji duga kosa. Da li si razmišljao da se ponovo ofarbaš u plavo? Najbolji i najlepši na svetu  samo su neki od komentara na objavljenoj slici.

Ono što je još zanimalo njegove oboćavaoce je i da li on planira da nastavi da se bavi muzikom i da li će u narednom periodu izbaciti nove pesme.

Međutim, poznato je da se Stanković posvetio veri, a u više navrata u razgovoru s medijima pričao je o tome koje stvari je uspeo da prevaziđe i kako je mir našao u manastirima. Takođe, kada je njegova muzička karijera u pitanju, on je nedavno zaintrigirao izjavom: 

– Pevaću šta želim i kada želim. Mislim da ništa nisam propustio. A, kada ću se vratiti ne znam, ništa neću da obećavam. Lepše je iznenaditi – rekao je pevač tada.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz