Pretraži

PUKLA REPEROVA VEZA ZBOG KIM? Kanje Vest raskinuo sa glumicom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Forbes
  • Džulija i Kanje su ostali dobri prijatelji i saradnici, ali više nisu zajedno – rekao je predstavnik za medije modela u ponedeljak, 14. februara, nakon što je In Touch objavio vest o raskidu.

Vest je osvanula nakon što je reper nastavio da javno moli Kim, koja se zabavlja sa Pitom Dejvidsonom.

  • Verujem da ćemo biti zajedno. Ponekad me ljudi zovu ludim, ali biti zaljubljen znači biti lud za nečim, a ja sam lud za svojom porodicom, srećan Dan zaljubljenih – napisao je on.

Ranije ovog meseca, Foksova je istakla da nije osećala nikakvu ljubomoru kada je Vest pričao o tome da želi da obnovi svoju romansu sa Kardašijankom u podkastu „Call Her Daddy“.

  • To je normalno, to je ljudski, ali takođe znam da je on sada sa mnom i da je to jedino što je važno – izjavila je glumica.

Džulija je započela priču sa Kanjeom otkako su se upoznali za Novu godinu u Majamiju. Nekoliko dana nakon njihovog prvog susreta, Foksova je pisala o njihovoj romansi za članak koji je objavio časopis Interview. Priča je uključivala i fotografije sa drugog sastanka para, koji se završio tako što je Vest iznenadio Foksovu sa hotelskim apartmanom „punim odeće“ da bi je ona isprobala.

  • Sve je kod nas bilo tako spontano – napisala je u januaru.

Džulija je ranije bila udata za Petra Artemjeva, sa kojim ima sina Valentina. Pilot je u februaru 2020. podneo zahtev za razvod od glumice nakon dve godine braka, a postupak je okončan u julu te godine.



Vest se venčao sa Kardašijan u maju 2014 i dobio sa njom decu Nort, Sjenta, Čikago i Psalma.

Uprkos kraju njihove romanse, izgledalo je kao da se su ostali prijatelji i da se slažu. U avgustu 2021, Kim se pridružila se Vestu na bini na jednoj od njegovih Donda zabava, gde je nosila venčanicu i učestvovala u lažnoj ceremoniji venčanja.

  • Kim podržava Kanjea i bila je srećna što je na sceni u venčanici – rekao je izvor za US Weekly

  • Ona je uvek poštovala njegovu umetnost i ideje i bila je spremna za nastup – dodao je.

Tri meseca kasnije, muzičar je tvrdio da „nikada nije video“ papire za razvod.

  • Moja deca žele da njihovi roditelji ostanu zajedno -rekao je tokom epizode ​​Revoltovog podkasta „Drink Champs“ u novembru 2021. 

Ranije ovog meseca, Kardašijanka je uzvratila nakon što ju je bivši optužio kako je dozvolila njihovoj najstarijoj ćerki Nort da koristi društvene mreže.

  • Kanjeovi stalni napadi na mene u intervjuima i na društvenim mrežama su zapravo štetniji nego što bi bilo koji TikTok Nort mogao da stvori – napisala je na Instagramu 4. februara.

  • Razvod je dovoljno težak za našu decu i Kanjeovu opsesiju da pokušava da kontroliše i manipuliše tako negativno i javno samo nanosi dodatni bol za sve.

Foks je odgovorila na poslednju dramu u ponedeljak ujutru, demantujući izveštaj da je plakala zbog Vestovih javnih molbi za ponovni susret sa Kardašijan.

 – U suzama – napisala je ona na Instagramu i dodala tri emodžija koji se smeju.

  • Nisam plakala od 1997. a posebno ne bih plakala zbog ovog!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz