Pretraži

,,PSIHIČKI SAM BILA ZLOSTAVLJANA“: Milica Dabović sa knedlom u grlu priča o ocu svog sina

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović pričala je o teškim trenucima u životu kada ju je, kako tvrdi, njen bivši partner psihički zlostavljao.

  • Jako puno nelagodnosti sam imala, ali kada se sve sleglo i kada je vreme prošlo, vidim da mi narod veruje i da me voli baš ovakva kakva jesam. Skupo me je koštalo što sam iskrena. Jako su mi se loše stvari s partnerima dešavale. Psihički sam bila zlostavljana, sa Stefanovim ocem – rekla je Milica.

Dabovićeva je ispričala da je njen bivši, inače otac njenog sina Stefana, nestao iz njihovog života i ne viđa svog sina, a Milica ističe da je boli što nije videla kakav je on zapravo.

  • On je jednostavno nestao. Nema nikakav posao, koliko sam ja uspela da saznam od njegove te devojke. Sa svim tim ženama sam se zbližila i saznala ko je i šta je. Zašto bi moje dete želelo da ga vidi otac koji ne želi da ga vidi? Koji je ukrao sve. Ta kolica me najviše bole, ali to je završena jedna priča – rekla je Milica za domaće medije.


  • Stefan ima jedno prelepo detinjstvo i nadam se da će se pojaviti osoba koja će zameniti tu figuru. Pomislim često na Stefanovog oca. Njegovo ime ne stoji u matičnoj knjizi, jer ja nisam znala kako se zove. On je meni priznao da je druga osoba, a to je meni bilo šokantno – dodala je ona.

  • On nikad nije poželeo da bude u papirima, niti da vidi svoje dete. Uvek su mi oči pune suza kad se vraćam na sve to šta sam prošla, ja bih to sve ispričala, ali ne smem. Moje dete sve može, samo da ne vidi nesrećnu majku – ispričala je Dabovićeva i istakla šta joj najgore pada nakon svega.

– Najgore je kada ti ljudi ne veruju. Onda padneš u bedak, dođe ti da se ubiješ, ali posle nekog vremena kada te on zove i moli te da mu oprostiš, izmišlja neke stvari, pa ovako, pa onako, shvatiš da nisi pogrešio i da je to moralo da se desi. Ne zato što sam ja želela da dobijem batine ili sam volela nasilnike, nego je on bio jako ljubomoran, napadao me… Njemu je bilo bitno da potroši moj novac, da ide po diskotekama – završava ona.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz