Pretraži

Prvo Severinino pojavljivanje u javnosti nakon spekulacija o razvodu

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Severina Kojić koja je krajem leta preležala koronavirus, sinoć se prvi put pojavila u javnosti na premijeri filma u Zagrebu. Mnogi su diskutovali da ova lepa Splićanka nikad bolje nije izgledala, a svi se pitaju da li je razlog tome što je u ljubavi ponovo sama. 

Ona je, čini srećna i zadovoljna, a o svom novom javnom pojavljivanju pohvalila se svojim pratiocima na „Instagramu”. 

  • Sinoć sam bila na premijeri filma "Kumek”. Čestitam Dariu Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu se pojavio i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri "Kuma” pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Rek'o i utek'o. Bilo je jako zabavno. Hvala.


Severina je sve vreme nosila i interesantnu masku na licu na kojoj je pisalo „vratiće se Valter” a budući da je i sama bila jedna od Covid obolelih, doduše asimptomatskih, dodatna opreznost nije na odmet. 

  • Prebolela sam koronu, nisam imala simptome, neki moji prijatelji su imali jake simptome, umirali od nemoći, ali hvala Bogu, svi su živi. Jedna moja poznanica iz Splita je opisala svoju priču kad su je prikopčali na respirator. Sportistkinja, mlada, troje dece… Rekla je da je poželela da umre. Neki kažu da korona dolazi u još gorem obliku. Neki kažu da nam dolaze svemirci. Svašta kažu, ali vi slušajte svoju savest i vodite brigu o sebi i drugima – glasila je Severinina objava na „Intstagramu” nakon što je prebolela ovaj opaki virus.

Severina je apelovala i poštovanje epidemiološkim mera…

– Molim vas, nosite maske i čuvajte se. I nemojte biti jedni od ‘brojki’. Volim vas – poručila je pevačica na kraju objave.

Severinin, još uvek neobjašnjiv odnos s Igorom, poslednjih meseci puni novinske redove i naslovnice, ali odgovor od same pevačice šta se u njihovoj ljubavi zaista događa, još uvek nismo dobili. Ovo je ujedno i Severinino prvo pojavljivanje u javnosti nakon spekulacija o razvodu od supruga Igora Kojića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz