Pretraži

PRVO POJAVLJIVANJE EVE LONGORIJE NAKON SMRTI BIVŠEG MUŽA: Glumica zasenila sve na glamuroznom događaju, ali o jednom detalju svi pričaju

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/evalongoria

Pre nekoliko dana nas je iznenadila vest o smrti bivšeg muža Eve Longorije, a pevačica se prvi put pojavila nakon smrti bivšeg supruga na LACMA Art + Film Gala svečanosti juče u Los Anđelesu.

Bivši suprug i zvezda najgledanijih sapunica „Dani naših života“ i „Opšta bolnica“ iznenada nas je napustio, a glumica očigledno nije dugo žalila i na sinoćnoj gala svečanosti izdominirala u beloj haljini.

Njeni pratioci oduševljeni su ovim izdanjem slavne glumice, pa komentari na njen izbor toalete ne prestaju da se nižu, a svi su se složili u jednom – da je glumica izgledala „lepo i sa stilom“.

Eva longorija
Foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

U pitanju je raskošna, duga svilena tolatea, kreacija prestižne modne kuće Zuhair Murad.

Donji deo haljine je glamurozno širok, i dug, a gornji deo ide skroz u telo ističući dekolte. Oko vrata je zašivena kragna sa kristalima. Otmenosti celom autfitu je doprineo i skupoceni nakit. Glumica je na sebi imala srebrne minđuše i srebrno prstenje. Što se tiče frizure, imala je podignutu punđu koja je dozovoljavala detaljima na haljini da dođu do izražaja.

Cela kombinacija savrženo ističe figuru i lepotu ove poznate glumice.

Što se tiče Tajlera i Eve, njih dvoje imali su turbulentan brak i odnos, Evu je mučila ljubomora, a kasnije je priznala da nije bila spremna za kompromise i, uopšteno, odricanja i kompromisa.

On je bio divan čovek, ali sam ja bila previše mlada. Nisam još uvek znala ko sam i borila sam se da uspem kao glumica. Bila sam užasna supruga – istakla je Eva Longorija.

Iako su prošle godine od kada su njih dvoje bili u braku, mnoge je iznenadilo da Eva nije prokomentarisla njegovu smrt, a mnoge je začudio izostanak njen reakcije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz