Pretraži

Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon incidenta u koji je bio umešan Marko Miljković! Jednom fotkom iz porodičnog doma otkrila sve (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Influenserka Luna Đogani oglasila se po prvi put nakon incidenta u koji je bio umešan njen suprug Marko Miljković.

U poslednjih nekoliko dana javnost ne prestaje da bruji o neprijatnoj situaciji sa kojom su se Miljkovići susreli. Marko je, naime, ušao u sukob sa komšijom oko đubreta, nakon čega je gađao njihovu terasu sa 60 jaja.

S obzirom na to da je situacija eskalirala i policija se umešala, te je Marko priveden i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati.

On je juče pušten na slobodu, a za okupljene medije je istakao da što pre želi da dođe kući kako bi se vratio ćerkicama i supruzi.

„Upavo su me pustili, sud radi svoj posao. Tri dana sam u istoj garderobi i sada idem svojim curicama. Mnogo mi nedostaju. Biće vremena za komentarisanje“, rekao je on tom prilikom.

Njegova supruga, Luna Đogani, se od incidenta nije pojavljivala u javnosti, ni oglašavala na mrežama, a tokom ovog perioda najveću podršku su joj pružili njen otac Gagi Đogani, koji se nije odvajao od ćerke, kao ni njena mlađa sestra Nina.

Po Marka je juče došao upravo Gagi, koji se ubrzo po ostavljanjaju Marka kod njihove zgrade na Bežanijskoj kosi, vratio u svoj stan i ostavio Lunu i Marka da popričaju o dešavanjima.

Nedugo po puštanju na slobodu, Luna je odlučila da se oglasi na mrežama, te je pokazala kako ova četvoročlana porodica provodi vremena sada kada su ponovo svi na okupu.

Influenserka je pokazala da u društvu supruga i dve ćerkice igra šah, te da je za sada sve mirno u njihovom domu.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz