Pretraži

PRVI SUSRET WAJZA I RELJE NAKON SUKOBA: Evo kakve komentare je takmičar ovog puta dobio (VIDEO)

News
0
Photo: IDJ

Wajz je na sceni bio veoma energičan i publiku je i te kako digao na noge odličnim performansom i scenskim nastupm.Kako je prethodnog puta Relja oštro iskritikovao Luku i naveo da nije mogao da dokuči temu njegove rep pesme.

– Tvoja pesma nema temu. Rep treba da ima priču, koju ćeš da ispričaš od početka do kraja, a ne dve verzije nečega – prokomentarisao je IDJCouch tada, a takmičar mu nije ostao dužan te je odgovorio na svaku kritiku.

Ono što je mnoge zanimalo je kako će, nakon tog konflikta, izgledati njihov prvi susret i kakve će komentare reper ovoga puta dobiti.

Ipak, sve je iznenadilo kada su se član žirija i mladi izvođač složili oko njegove izvedbe.

– Svaka pesma mi je jasnija. Čuo sam momenat gde možeš da izvučeš nešto što je malo melodičnije. Janso mi je da želiš da ostaneš u svom pravcu, ali ne bi bilo loše da uneseš nešto za šta bi ljudi mogli da se zakače, da bude slično refrenu, pevljivije. Ovako se vezuju samo za tvoju energiju – rekao je Relja, sa čime se Luka složio:

Potpuno je u pravu. Svakako, u budućnosti ću to morati da plasiram, mada sma se sad malo uplašio kako će to da zvuči – naveo je Wajz, a Relja ga je ohrabrio i rekao da "nema čega da se plaši".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News