Pretraži

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPERACIJE: Petar Strugar i njegova nova devojka privukli sve poglede prisutnih!

Showbiz
1
Photo: Instagram/p_strugar


Petar i Nina su, koliko je poznato, uplovili u romansu tokom rada na jednoj predstavi, i svi su još tada komentarsilai kako su lep par, i kako im se poklapaju energije.

Uprkos svemu ovaj glumački par voli svoj privatni život da drži u tajnosti, pa od trenutka kada se saznalo za njihovu vezu par se do sinoć nije zajedno pojavljivao u javnosti, ali su sinoć po prvi put viđeni kakao blistaju na festivalu Fedis kom su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

Poznati glumac je pre nekoliko meseci zabrinuo je javnost kada je iznenada završio u bolnici zbog jakih bolova u stomaku, nakon čega je usledila hitna operacija slepog creva. Ova iznenadna vest je sve uznemirila, međutim ubrzo su u javnost dospele informacije da je njegovo stanje stabilno.

Screenshot: Instagram/p_strugar

Screenshot: Instagram/p_strugar

 

U ovim teškim trenucima njegova partnerka Nina Nešković je sve vreme bila uz njega, ali par ni tada nije želeo da daje izjave za javnost. Od operacije Petar nije viđen u javnosti do sinoćnjeg događaja gde su se svi uverili da je dobro i da je njegova devojka i dalje uz njega.

Podsetimo se, pre veze sa ovom prelepom glumicom koju smo imali priliku da gledamo ostvarenjima kao što su „Kalkanski krugovi“, „Klan“, „Radio Mileva“, „Močvara“, „Priđi bliže“, „Preživeti Beograd“, Petar je bio u vezi sa glumicom Ivanom Nikolić sa kojom ima sina, ali i pevačicom Milicom Todorović.  

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz