Pretraži

PRVI PUT SE OGLASILA: Milica Pavlović progovorila o Nikolasu Saveljiću

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

S obzirom na to da za vreme Milicinog dugogodišnjeg bivstvovanja na javnoj sceni nikada nije uhvaćena sa momkom, u javnosti se podigla velika prašina kada su isplivale informacije da je Pavlovićeva sa poznatim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem,  a sada je prvi put za medije i progovorila o ovome. 



– Nikolas je izvanredan dečko, vaspitan, kulturan, pristojan, zaista neko ko zaslužuje svu moguću pažnju. Međutim, da li sam u vezi i s kim, radije bih ostavila kao temu za neku narednu priliku – rekla je Milica, pa se nadovezala kakva je u ljubavi. 

– Kada volim, dajem se bezuslovno. Tada samo treba da mi verujete, ništa drugo. Samo poverenje nemojte da mi izigrate, sve ostalo može. I ja partneru verujem isto tako i onda nećemo imati problem, ali ako se usudi da mi izigra poverenje, to je kraj, u stanju sam da se okrenem i da se pravim da ga nikada poznavala nisam. Ne znam da li je ta moja crta dobra ili loša, ali takva sam – ističe Milica kojoj nikada nije bio lak posao da nađe ljubav, baš zato što je u svom primarnom toliko dobra.

– Svom partneru ću uvek napumpavati ego, uvek ću ga motivisati da bude najbolja verzija sebe, biću mu oslonac i uživaću u tome što on uživa u sebi, ali muškarci generalno imaju problem da to isto uzvrate i zato izbegavaju žene poput mene. Biraju lakši tip žene, da bude lepa i da ćuti, da bude kod kuće. Međutim, meni treba muškarac koji će me podržavati isto koliko i ja njega. Neko s kim ću moći zajedno da stvaram našu imperiju – odlučno je zaključila Milica Pavlović. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz