Pretraži

PRVI INTERVJU NAKON RASKIDA: Irina Šajk otvoreno o braku i majčinstvu

Showbiz
0
Photo: Instagram/irinashayk

Poznata manekenka Irina Šajk je pod budnim okom javnosti zbog raskida sa Bredlijem Kuperom, posle kog je dala intervju za "Harpers Bazar".

——————– Sponsored ——————–

Iako su mnogi očekivali da će progovoriti o ljubavnom krahu sa Bredlijem, ona ga tokom razgovora uopšte nije pomenula. Lepa manekenka se požalila kako više nema romantike.

  • Niko više ne šalje pisma. Ako izađeš na večeru sa nekim, i bude vam lepo, ne moraš da im pošalješ SMS ili DM na Instagramu. Možeš lepo da uzmeš telefon, okreneš ih i kažeš – objasnila je manekenka.


Kada je reč o braku i ljubavi, otkrila je kako gleda na zajednicu dvoje ljudi.

– Svi na to gledaju drugačije. Da li verujem u brak? Da, naravno. Ja nisam neko ko je protiv toga – rekla je Irina.

 Irina i Bredli su pre dve godine postali roditelji devojčice Lee de Sen. Za manekenku je majčinstvo nešto veoma posebno, ali je ne ograničava u nekim stvarima.

  • Morate da budete istinski vi za svoju decu, inače živite u laži. Recite mi jedan razlog zašto morate da nosite duže suknje samo zato što ste majka. Ne, ja ne verujem u to. Zaista ne. Zašto bi morali da menjate ono što ste i kako se osećate samo zato što ste postali majka. Ja sam u fazonu: "Recite mi zašto. Bar jedan razlog! – rekla je ona i na kraju prokomentarisala to što javnost želi sve da zna o privatnom životu poznatih:

  • Mi smo svi ljudska bića, pa i ti ljudi koje sve to zanima. Žele da zadignu zavesu i provire šta se iza nje nalazi. Sve je to normalna radoznalost.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz